Weekend!

Donderdag 18 september
Vandaag rustige dag, Johannes heeft de halve dag gewerkt en ik heb de huishoudelijke dingen gedaan.
Monique belde en we hebben even zitten kletsen.
Het WMO kantoor belde terug ze komen er niet uit wat er nu gebeurt is, nou das jammer dan wordt het verder uitzoeken denk ik en dus wachten we op het volgende telefoontje.
Twil gebeld en maar een nieuwe telefoon gekocht en die rechtstreeks bij haar laten bezorgen, want langer wachten op de buy-and-send afdeling van Selektvracht lost niet veel op vrees ik.
Verder een film zitten kijken en mijn broertje kwam nog even wat meer films brengen en een ervan meteen gekeken The Notebook, een zeer mooie en erg aangrijpende film.

Vrijdag 19 september
Na een korte en slechte nacht was ik al erg vroeg op vandaag, Johannes heeft ook slecht geslapen.
Pablo liep midden in de nacht te mauwen pfff toen hij stil was werden de vogels – een hele zwerm Ka(o)uwtjes- in de boom op de parkeerplaats vlak naast ons huis wakker, wat een herrie en kortom nacht om……
Beesten verzorgd en het huis helemaal met dettol gedweild en gepoetst in de hoop dat dit Pablo nog meer ontmoedigd in huis te plassen.
Het is niet zo dat het hem overvalt hij gaat gewoon rustig zitten om te plassen dus ondanks zijn blaas probleem gaan w heem iets harder aanpakken, elke keer meteen naar de bak brengen als die plast en boos toespreken en hij begrijpt heel goed dat hij iets heeft gedaan dat niet mag, dus hopen dat het nu stoppen gaat.
Johannes heeft weer de halve dag gewerkt en was vanmiddag helemaal op, dus niets meer gedaan wat tv gekeken.
Eten hebben besteld ik had geen zin in koken, Koerdisch weer 1 maaltijd gedeeld en nog was het teveel ha ha en erg lekker, beetje veel kcal maar dat moet zo nu en dan maar kunnen en ik blijf nog dik onder de 1000 kcal per dag dus geen probleem.
Toen stonden mijn moeders voor de deur, gezellig aan de koffie en thee en zitten kletsen, ze gaan onverwachts een weekje weg, een mevrouw Nederland laten zien die uit Israel die hier een weekje is, dus heel erg leuk met zijn drietjes in een Landal huisje.
Moeders heel veel plezier en tot volgend weekend, geniet er maar lekker van.
Gisteren zijn ze naar de 50 plus beurs geweest met kaarten die ik voor ze won en het was erg gezellig.
Toen zij weggingen hebben wij nog wat tv gekeken en zo meteen nog een filmpje en dan bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Weekend!

  1. San schreef:

    Fijn weekend!

Geef een reactie