Ik heb de hoofdprijs gewonnen bij Oppad van de ANWB

Woensdag 17 september
Vandaag weer redelijk normale tijd op, maar wel een uurtje later dan Johannes.
San belde en dat was erg fijn, even kletsen met haar en zij kent ook de gevoelens waar ik mee kamp, dus dan is het fijn om even te kletsen.
Het werd een dagje met een grote verassing en die maakte alles goed voor de hele maand!
De ANWB heeft een blad en site, OPPAD heet het en die hadden een wedstrijd, quiz, ivm hun 25 jarige bestaan heel veel vragen 25 stuks over één van die 25 jaren, best pittig.
Dankzij de leden van prijsvragen-freaks.com forum loste ze hem samen op en ben ik de hoofdprijswinnaar en ik krijg mijn prijs zo snel mogelijk opgestuurd…..
Birdland Ellips Tent Prijs: € 499,-

Ik vind het supergaaf, echt ik was zo verrast door deze mededeling in hun brief.
Ik ben dus een hoofdprijswinnaar en dat is een heel fijn gevoel, echt zo blij met deze mooie prijs.
De rest van de dag stond in het teken van de nabeschouwingen…ja ja het gebeuren in Den Haag en sommige kunnen volgens mij beter een ander beroep kiezen, alhoewel minister zijn is wel handig kun je je eigen salaris gewoon verhogen met 10% en dan uiteraard Wilders pffff daar schrijf ik niet over zonde van mijn dure en nette web-log. Ook weer veel gebeld ivm het vermiste pakje maar goed men gaat nu echt zoeken dus we zullen zien.
Daarnaast is de Gemeente Lelystad ook lekker bezig samen met het WMO kantoor, erg irritant je krijgt PGB o euh oops sorry je hebt geen recht op PGB….bezwaar….nee geen recht en het stopt per 19 mei.
Helaas dan niet dan sparen we maar wat minder en betalen we zelf de huishoudolijke hulp en dan merk je opeens dat men wel het geld blijft storten en weer terugeist, dus bellen en dan blijkt dat niemand weet dat het door hun is gestopt…….tralalala
De volgende vraag was of ik wist hoe het nu zat, ja euh ik heb wel een idee, maar sorry ik wordt niet betaald om u baan te doen, ik ben afgekeurd en mag niet werken dus puzzel het maar zelf uit, het is jullie werk dus ga maar kijken wat er allemaal is gebeurt en laat me maar weten hoe het zit.
Dus nu wachten we weer op hun telefoontje en toen de brief van de belastingdienst, ze hebben het druk en ze hebben zoveel bezwaarschriften dat ze het neit in de vastgestelde tijd, 10 weken, kunnen nagaan hoe het zit en of ik zo vriendelijke wilde zijn de brief te tekenen en terug te zenden.
In de brief geef ik hun uitstel voor onbepaalde tijd, nou euh sorry maar dat doen we dus niet ik heb NEE aangevinkt en hem op de bus gedaan.
Sorry meneer de belastingdienst u bent zelf nooit beschikbaar voor regels aan passen of mensen te helpen door uitstel of een betalingregeling te geven dus vraag dan ook niet van mij om coulant te zijn en dus kan ik helaas ook niet coulant naar U zijn, gaarne binnen de wettelijke termijn een uitspraak over mijn bezwaar.
Karin een vriendin waarmee ik samen Mavo Spaans heb gedaan kwam even langs met haar twee kids, dochter en zoon echt verlegen kindjes hoor , maar vonden de dieren in huis erg leuk en ik hoop je snel weer te zien Karin!
Daarna boodschappen gedaan en gegeten.
Pablo plast nog erg veel in huis, wordt er een beetje moedeloos van, maar ja hij is ziek en straffen is dan ook moeilijk, wel als we het zien pakken we hem en brengen hem naar zijn bak en dan met dettol snel poetsen.
Ik hoop echt dat hij er snel mee stopt en dat het speciale voer hem goed zal doen, we zien zelf al vooruitgang zijn urine wordt al heel veel lichter, dus niet meer bijna oranje maar gewoon licht geel, en das goed teken.
Zo nu gaan we even tv kijken en nagenieten van de mooie prijs van vandaag en dan lekker bedje in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Gewonnen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Ik heb de hoofdprijs gewonnen bij Oppad van de ANWB

  1. San schreef:

    Wat een superprijs, gefeliciteerd!!!!

  2. Nicole schreef:

    gefeliciteerd met je tent!!!
    mooie hoor!

Geef een reactie