Selektvracht haalt het bloed onder mijn nagels vandaan!

Zondag 14 september
Gisteren hebben we eigenlijk niet meer dan een super rustig dagje gehad hier, lekker veel films gekeken en kalm aan gedaan.
Ik heb mijn moeders gesproken over de telefoon en even bij gekletst, was gezellig.
Verder alle dieren verzorgd en verschoond, nog een weekje en dan gaan de laatste baby Baardagamen de deur uit en nemen de luipaard gekko babies die bak in beslag.

Maandag 15 september
We zijn op normale tijd uit bed gekomen, moest wel op tijd op de monteur voor de trippel stoel zou komen en hopelijk lost dit probleem dan weer snel op.
De monteur was er al klokslag 9 uur en na een dikke 2 uur stond er weer een werkende stoel, nieuwe accu’s en motor dus moet weer een tijdje mee kunnen.
Verder weer een telefoontje a 40 cent per minuut naar Selektvracht, wordt erg moe van deze mensen elke keer beloven ze terug te bellen en uitte zoeken waar mijn pakket is en ik hoor neits, ook vandaag zou men terug bellen en wat denk je…precies niet dus.
Morgen ga ik echt mijn gram halen tenslotte betaal ik 40 cent per minuut en zal meteen een fax er achteraan sturen met de rekening van inhoud pakket, telefoon en de betaalde kosten om het pak te laten bezorgen.
In de middag kwam Moeke 2 even langs, ze kwam de kaarten voor de 50 plus beurs halen die ik won, mijn moeders gaan er gezellig heen deze week.
Ze bleef thee drinken en we hebben heerlijk zitten kletsen en echt over hele serieuze dingen, maar ook gewoon kletspraat, het was erg gezellig en ze ging rond kwart over 6 weer weg.
Had niet veel zin in koken, moesten nog de luipaard gekko verhuizen, man weggehaald bij de dames en dus geen nieuwe dekkingen meer dit jaar en de nieuwe dames (jonge) bij de oudere dames geplaatst, Hubby het mannetje zal medio februari weer bij de dames worden geplaatst.
Goed we hebben eten besteld Koerdisch, echt lekker ik had een oven schoteltje met gehakt, groente en kaas, was erg lekker de patat en brood heb ik laten staan en ook de salade.
Het was zo wie zo al teveel voor in mijn dieet, maar okay moet een keer kunnen.
San liet me weten dat ze nog wat opties hebben om te kijken of ze haar kunnen helpen, alles is beter dan een dialyse denk ik, maar het zal echt zeer zwaar worden an alles wat ze al meegemaakt heeft, maar ondanks alles is ze positief en gaat ze ervoor, ik neem mijn petje af voor haar kracht en strijdlust, het is echt SuperSan!
San we leven mee en zullen er voor jullie zijn en steunen met alles waar we kunnen een dikke knuffel van ons!
Mijn moeder belde me, ze heeft nieuw telefoonnummer, jippie geen Orange ellende meer, ik kan haar gewoon weer bellen en zij mij, jippie ze heeft nu alles via uUPC!
Na het eten tv gekeken en nu ga ik douchen en dan ga ik lekker slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Selektvracht haalt het bloed onder mijn nagels vandaan!

  1. San schreef:

    Thanx voor het compliment! Fijn dat je trippelstoel weer gemaakt is. Koerdisch eten heb ik nog nooit gedaan, het lijkt me wel lekker. Goed dat je de patat hebt laten staan!

Geef een reactie