lelystadse.valtaf.nl

Dinsdag 9 september
Nou het was inmiddels wel duidelijk dat we 2 jaar getrouwd waren vandaag en we zijn heel erg verwend, veel smsjes, kaartjes, telefoonsjes,e-cards, bloemen en dat is erg leuk en we waarderen dat heel erg, dus iedereen die eraan dacht bedankt!
De dag zelf was zo om….Johannes heeft een aantal uur gewerkt en ik heb wat in huis gedaan en ben erg druk geweest met invullen van de lelystadse.valtaf.nl site.
Zoals ik zondag al poste moet ik gewicht kwijt de meeste artsen willen dat dus dan doen we dat, gezien opletten op wat je eet en 1250 kcal me doen doen afvallen gaan we nu nog minder kcal gebruiken, hoe en wat ik eet of doe kan men volgen op de site.

Vandaag heb ik in de avond bij een heerlijk glas water wel een snack genomen een handje pepsels, was wel mijn trouwdag hè.
Heb wat tv gekeken op internet gezeten, bezoek gehad en dan is de dag zo om.
Mijn broertje had namens mijn vader een pot zelfgemaakte appelcompote gebracht, de appels komen van hun eigen boom en het is echt lekker!, Bedankt pa en Yvon.
Pablo was vandaag erg sloom het viel gewoon op, hij is ook wat afgevallen sinds het dieetvoer en das minder maar wel te verwachten, 2 ons al…hmm die Pablo doet het beter dan ik LOL.
We gaan het wel even goed in de gaten houden dat hij niet teveel afvalt, want dan moeten we toch de dierenarts vragen wat te doen.
Aan het eind van de avond vlak voor slapen gaan begaf heel fijn de trippelstoel het weer, ja alweer erg vermoeiend maar goed morgen maar monteur bellen.
Ik heb Twil even gesproken en ook daar baal ik van want mijn pakketje is nog steeds niet aangekomen ook die mensen morgen maar weer even bellen en vragen of ze nog van plan zijn hun werkt te doen, tenslotte heb ik ze ervoor betaald.
Wordt morgen dus weer druk beldagje…………..

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar lelystadse.valtaf.nl

  1. San schreef:

    Wat fijn dat jullie zo in het zonnetje zijn gezet op jullie trouwdag….dat verdienen jullie! Balen dat je trippelstoel weer kapot is. Namens Maup bedankt voor de kaart!

Geef een reactie