Post is en blijft soms echt wel rampzalig….

Vrijdag 5 september
Vandaag weer het een en ander in huis gedaan en Johannes was ondertussen aan het werk.
Johannes heeft deze week 13 uur gewerkt dus dat valt op zich wel mee, hopelijk volgende week weer.
Het apart voeren van de kanjer gaat wel goed, Smockey loopt als uit zichzelf de voor schuur in en Pablo probeert het keukenkastje boven het aanrecht (daar staat zijn eten in) te beklimmen en mauwt dus ze zijn wel slim en hebben het al wel door.
Ik heb vandaag veel in het forum gedaan tot laat in de avond maar alle maandelijkse heb ik weer gedaan en jawel de eerste prijs voor Sjoerd (onze hulp) heb ik al gewonnen, een heel mooi boek en nu op naar meer.
We hebben de boodschappen gedaan en meteen weer voor de hele week als het goed is dus dat schiet wel op.
Ik had een pakje naar mijn tante verstuurd via buy-and-send en dat is niet goed gegaan, het lijkt wel TNT werk pfff maar goed heb ze gebeld en het is er nog wel maar ligt in Utrecht ongelofelijk en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en in de wacht gezet en ze zijn zo traaaaag…maar dat kan ook als ik 30 cent per minuut betaal.
Goed nieuws is dat deze dienst is overgenomen door DHL en hopelijk doen die het beter en ik heb mazzel heb net een pakje dat ook weg moet dus we gaan het merken.
Ze halen het bij je op en brengen het naar het door jouw opgegeven adres en dat vind ik wel makkelijk gezien ik niet elke keer naar postkantoor wil en liever niet mijn postpakketten met TNT verstuur, maar ook deze dienst maakte er de laatste tijd een zooitje van, maar goed we gaan het nu voortaan proberen via DHL.
Uiteraard Twil gesproken want die heeft gisteren door dat gedoe heel fijn 6 uur voor jan met de korte achternaam zitten wachten op het pakket en dat is echt niet leuk of normaal en het feit dat men de porto dan terugbetaald is wel het minste en niet genoeg, het wordt tijd dat men deze zaken eens aanpakt.
Na de privatisering is het echt een zooitje geworden en men wil maar een ding dat is winst maken en de service daalt heeeel hard!
Monique belde en we hebben even gekletst en ik heb ook San heel even gesproken.
Met de moeders gaat alles goed in Frankrijk nog een ruim weekje dus geniet er maar van…. en bedankt voor de kaart.
Inmiddels is het alweer de volgende dag dus ik ga slapen echt wel hoogste tijd nu….

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie