Lianno Angelo komt weer een dagje bij ons!

Donderdag 4 september
Vandaag weer op tijd opgestaan en rustig de dag begonnen.
Mijn broertje kwam langs en die deed het voederen van de dieren, hij vind dat leuk en van mij mag hij het.
Ik doe het dagelijks en als hij het leuk vind mag hij het rustig doen en verder hebben we zitten praten over Lianno Angelo.
Hij heeft gesprek gehad bij jeugdzorg en liet me weten dat mijn aanvraag is goedgekeurd en dat houdt in dat ik 28 september Lianno Angelo een middag kan ophalen en dan gaan we langs mijn vader en daarna naar mijn huis, na het eten moet hij terug.
Ik heb mijn vader meteen gebeld om te vragen of hij zijn kleinzoon op bezoek wilde en uiteraard is het antwoord ja en hij is blij dat hij hem binnenkort weer eens ziet.
Mijn verjaardag komt eraan en ik heb besloten die dit jaar maar eens over te slaan en dit is dan mijn kado en feestje een dagje Lianno Angelo.
Toen mijn broertje wegging heb ik hem gevraagd bij ons te eten, hij is tenslotte alleen en ik kook toch en hij zei ja.
Toen naar de dierenarts om speciaal voer te halen voor Pablo het is Royal Canin Uriway brokjes en zakjes met vlees.
Meteen even staan praten met de arts en we snappen allebij niet hoe het kan dat Pablo niet een maar beide kristallen in zijn urine heeft en in zeer hoge mate, dus hopen dat dit voer het echt hersteld.
Het voer is niet geschikt voor jonge katten want het remt de groei maar ja als je tussen twee kwade moet kiezen dna maar deze.
Thuis gekomen is Johannes met Smockey de schuur in gegaan om gewone brokken te eten en ik heb Pablo het dieet voer gegeven en gelukkig hij lust het en at prima.
In de avond beide vlees en ook dat ging er goed in bij beide dus het is even klungelen met voeren maar het kan dus wel.
Smockey mauwt wel als die de schuur uit wil dus die zetten we zodra hij naar normale eet plek loopt om te eten even in de schuur.
Vervolgens heb ik heel even met San gesproken en met har gaat het helemaal niet lekker, ik hoop dat daar toch eens verandering in zal komen, sterkte meis!
Toen snel even de stofzuiger door huiskamer en de dweil en klaar …huisje moet het er maar mee doen.
Johannes was op na 3 uur werken bellen en wat mail en is gaan rusten op bed en ik heb ondertussen het eten gemaakt.
Deze week heeft Johannes toch in totaal 10 uur gewerkt en das meer dan ik had verwacht en nu maar hopen dat hij snel zo hersteld dat hij halve dagen kan werken al is het voorlopig wel thuis.
broertje kwam en gezellig samen gegeten, wat tv gekeken en ik ga nu te laat naar boven, maar goed is niet anders.
Lekker nu douchen en dan bed in morgen nieuwe dag nieuwe kansen!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Lianno Angelo komt weer een dagje bij ons!

  1. San schreef:

    Gezellig dat je broertje er was. Goed nieuws dat je aanvraag voor Lianno Angelo is goed gekeurd. Leuk om naar uit te kijken. Fijn weekend!

Geef een reactie