Ik heb last van allergische reacties tijdens mijn infuus

Dinsdag 2 september
Ik was al op tijd op en heb Johannes laten liggen, hij heeft zijn rust hard nodig.
Eerst de beesten maar eens verzorgd en wat opgeruimd in het forum.
Vervolgens kwam Johannes net uit bed toen ik hem koffie wilde gaan brengen.
De buurman kwam langs had een probleem met email, vreemd probleem moet eens goed gaan zoeken met google of andere dat ook hebben en hoe die dit opgelost hebben, maar goed voor nu werkt het weer even.
Meteen gezellig bij de buurtjes koffie gedronken en bij gekletst.
Toen ik weer thuis was lekker op internet rond gehangen en daar ging de telefoon.
Het was de dokter uit Rotterdam, die zou mij bellen ivm problemen rond het infuus.
Nou leuk is weer allemaal anders maar volgende keer gaan we langzamer toedienen in de hoop dat de reacties achterwege blijven, krijg ik weer reacties dan zal vanaf het voglende infuus niet alleen de snelheid anders zijn, maar krijg ik ook een infuus om het infuus door te komen.
Lekker dan en gelukkig kent ze me goed want ik ben geen chemo box en licht geven wil ik ook niet, maar een infuus om reacties bij een volgend infuus te voorkomen vind ik niet echt leuk nieuws.
Volgens de dokter kan het niet anders ik krijg één keer kans op lage snelheid om te kijken of het daaraan lag en anders moet ik om ergere klachten te voorkomen echt eerst een half uur een ander vrij onschuldig middel tegen dit soort allergische reacties via infuus toegediend gaan krijgen alvorens ik aan mijn ook nog steeds lagere snelheid belangrijke infuus kan beginnen.
Fijn weer allemaal …ik snap er werkelijk geen hout meer van, dit soort reacties ha dik verwacht veel eerder en niet pas na bijna een jaar gebruik van het middel, maar goed mijn lijf doet wel vaker dingen die ik niet verwacht en dus leg ik me er maar bij neer.
Gaat wel inhouden dat mijn infuus van 3,5 uur dus langer gaat duren hoeveel precies is mij niet bekend, dat merken we dan wel volgende keer.
Ik heb lekker verse specibonen gemaakt die ik van de buren hun tuin heb, ze hadden ze gebracht en niets is lekkerder dan verse groente van hun tuin, ook kreeg ik weer een courgette en een heerlijke lading tomaten, bedankt buurtjes we genieten er volop van.
Na het eten wat soaps gekeken en het is pas kwart over negen maar ik vind het mooi ik ga douchen en mijn bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Ik heb last van allergische reacties tijdens mijn infuus

  1. San schreef:

    Wat zit het toch weer tegen, balen! Ik hoop echt dat het helpt om het infuus op een lagere snelheid te zetten. Het is dus afwachten, maar ik zal voor je duimen!

    Lekker die verse groenten, al lust ik zelf geen bonen.

Geef een reactie