Eindelijk thuis infuus!

Maandag 26 Mei
Johannes belde me wakker zoals afgesproken, ik was tegen half 10 uit mijn bed, mooie tijd na een druk weekend.
Gezellig met hem zitten kletsen aan de telefoon met hem en nee mensen wij zijn nooit uitgepraat.
De dag begon goed, allereerst kwam onze nieuwe LCD TV en die is groot en ik ben erg benieuwd hoe die bevalt.
Verder werd het een bel dag…..kletsen, kletsen en nog eens kletsen, eerst gezellig met San.
San heerlijk om weer helemaal bij gekletst te zijn.
Toen belde mijn arts van het Erasmus medisch centrum Rotterdam en jawel hoor het is zover de tweewekelijkse infuses die ik heb gaan we nu thuis doen.
Ik ben er zo blij mee niet meer 12 uur onderweg voor een infuus van 3,5 uur, de precieze datum hangt af van de Thuiszorg Lelystad, die gaan me deze week bellen en dan kunnen we hopelijk een vaste dag afspreken en volgende week (4 juni) staat het volgende infuus of we dat halen geen idee maar anders is dat de laatste lange dag in Rotterdam!
Ik heb meteen jan gebeld mijn “Pompe-Maatje”en gelukkig ook hij is gebeld en zit in groep 1, ook hij hoeft niet meer dan nog 1 keer naar Rotterdam en wel deze week.
Vervolgens mijn moeder gebeld en uiteraard Johannes en ik ben echt super blij, het is niet niks om de week een infuus dag maar nu dat reizen weg valt zal het eens tuk makkelijker gaan worden.
Nu hopen dat ze snel gaan bellen van de thuiszorg des te eerder is het echt allemaal rond.
Ik heb een afspraak gemaakt met de huisarts even bijkletsen en afspraken maken aanstaande vrijdag en nu hopen dat dan de zon schijnt, want ik heb geen zin door de regen te moeten.
Ook de dierenarts gebeld want Pablo blijft een soort van verkouden en heeft nu echt heel veel last van vieze huil oogjes, vies neusje en dus is het nu tijd om er naar te laten kijken en dat zal morgen gebeuren.
Tot slot belde men van het UMC in Utrecht om te melden dat ik over 2 weken weer nieuwe afspraak heb om nieuwe schoenen aan te laten meten, leuk daar heb ik wel oor naar.
Nou genoeg gebeld en gekletst vandaag en verder uiteraard druk met de beestjes en internet.
Johannes kwam thuis en is begonnen met de nieuwe tv, wowie toch erg mooi beeld hoor en was zo geinstalleerd.
Toen lekker samen voor de buis gezeten en genoten en de alle zeners even op onze eigen keuze gezet en gelijk aan de HD recorder dus alles is perfect nu, dat wordt genieten de komende tijd.
Nu is de avond ook weer om en gaan we lekker slapen, het was een prima dag okay mijn lijf was moe en deed wel moeilijk maar de mooie telefoontjes, nieuwtjes en dingen maken het een perfecte dag.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Pompe. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Eindelijk thuis infuus!

  1. San schreef:

    Wow Moon, dat is geweldig nieuws! Fijn dat het nu definitief is, want na het mailtje twijfelde je nog. Maar nu heeft de arts het dus bevestigd. Ik weet hoe zwaar het altijd was om naar Rotjeknor te gaan. Ik ben blij dat het eindelijk zover is dat je thuisinfuus gaat krijgen! Het was gezellig om je weer uitgebreid gesproken te hebben. Succes met alles!

    Liefs van San

Geef een reactie