Druk weekje

Druk weekje achter de rug hier……….

Nadat ik had gehoort van de buren dat de reiger op bezoek was geweest bij mijn vijver en ik zelf tot mijn verbazing een aalscholver zag plonsen in mijn vijver moest er toch maar een draadje met belletjes langs gespannen worden.
Dus langs het tuincentrum geweest en heb meteen een nieuwe tuinslang gekocht op rol met wieltjes en een onkruidverwijderaar.
Nu is het terras zo schoon heerlijk apparaat en werkt snel en goed.

Vrijdag was een super drukke dag eerst naar de tandarts brrr wat heb ik daar altijd een hekel aan, maar alles is weer op orde en ik hoef een paar maandjes neit meer.
Mijn neefje was jarig en werd 4 jaar dus FEEST!!!
We hebben hem een speelkeuken gegeven omdat hij daar zo weg van is en dat was te merken hij vindt hem geweldig.

Na de verjaardag hebben we de nieuwe bedden in elkaar gezet, ik keek toe en Johannes deed het werk.
Het staat erg mooi en slaapt geweldig.

Zaterdag op tijd op voor de volgende verjaardag , mijn tante in Rheden.
Maar voor we weg konden moest ik natuurlijk eerst kaarten regelen voor het concert (10 jaar Guus Meeuwis), dus hups online naar ticketservice en pfff wat een ramp zeg er was niet door te komen en als het lukte viel je weg bij de betaalsite.
Dus langs het GWK gereden en daar zei ze u heeft de laatste twee kaarten pffff opluchting, maar ze melde ook dat er een extra concert komt op 27 september een dag later dus.
Ongelovelijk dat Guus binnen een uur was uitverkocht, klasse eindelijk gerechtigheid.

De verjaardag was erg gezellig en op de terug weg zijn we naar de Mac Donalds geweest voor zon lekker ijsje Mac Flurrie………dit omdat mijn moeders de dag erna weer naar Israel gaan voor 2 maand , dus ff een afscheids ijsje.
Thuis meteend de post opengemaakt weer wat leuke prijsjes erbij 🙂

Zondag heerlijk lang uitgeslapen…………….het zou toch slecht weer worden, maar de nacht was alleen erg slecht heel veel regen en onweer.
We hebben dus in het zonnetje bij de buren Ria en Herris lekker wat zitten kletsen.
Johannes heeft de draadejs en belletjes om de vijver gemaakt.
Alle beesten grondig verzorgd en vertroetelt en toen op naar Den Haag gegaan.

Zo dat was het weer even voor nu……

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie