Nieuwe week

Johannes werkt vanaf nu gewoon weer 5 dagen, het was erg prettig die 4 daagse werkweek.

Ik ben druk met forum, want de drukste maand is aangebroken december, adventskalenders, veel extra acties en kansen maar ook veel meer werk.
Verder komt de nieuwe update er morgen aan van Disney Dreamlight Valley, daar kijk ik naar uit, eindelijk weer nieuwe opdrachten en veel nieuwe dingen. Ik verveel me nooit met Switch want ben nu met meerdere games tegelijk bezig, Animal Crossing ligt even stil maar Disney Dreamlight Valley en Fae Farm zijn oneindig te spelen en zo lekker relaxed en dan Hay Day op de iPad dus ik vermaak me wel.

Het gaat nu wel redelijk heb nu keelpijn en moeite met slikken maar hopelijk wordt het geen griep of erger, dus keelpastilles die verzachten en verder gewoon rustig aan laten herstellen.
De doorzit wonden zijn dicht en herstellen en na een maand van 3 keer per week wondverzorging gaan we nu naar 2 keer per week. De rest van de tijd verzorgt Johannes 2 keer per dag de plekken.
Ik heb wel erg veel moeite om warm te blijven momenteel kachel en kamer 22 graden, stoov aan (die zit alleen nog in rug billen kan nu nog niet ivm plekken zodra die weg zijn ook weer zitting verwarmd) en nog witte doden handen en voeten, ongelofelijk pijnlijk en irritant, maar weinig aan te doen dus op naar de lente maar weer.
Op naar 2024 dan maar!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie