Sorry, foutje bedankt

Vannacht konik moeilijk in slaap komen en ik keek voor het laatst op de klok 2.39 en toen schrok ik wakker van de deurbel.. Nou dat was echt schrikken 4.19 uur en een grote bus voor de deur, man en Johannes ging toch maar vragen hoe of wat ik had zoiets van zou je dat nou wel doen? Het bleek een monteur van Vitens te zijn, die kwam voor waterleiding na brand en overlast geen idee. Hij had het verkeerde huisnummer gekregen en verontschuldigde zich en je kon duidelijk zien dat hij niet erg blij was.
Ik checkte internet op 112 en ja hoor melding in de wijk van wateroverlast bij 112, die was van 2.39 uur toen ik nog wakker was geen brandweer gehoord, maar op de beelden van camera zie ik dat die er inderdaad was rond 3 uur.
Nou we drinken wat water en dan maar weer slapen, Charlie snapt er helemaal niets meer van en kijkt vanaf mijn voeteneind stomverbaasd de gang in war Johannes heen is …..

Vanmorgen werd duidelijk dat bij een van de achterburen de waterleiding is gebroken door verzakking en omdat in de muur zat moest Vitens komen, ik hoop voor hun dat het meevalt want dit wil je echt niet.
We hebben namelijk houten vloeren en als dit bij ons gebeurt stroomt water zo de huiskamer in pffff nou ja gelukkig was het niet bij ons.
Sterkte voor de buren verderop.

Wij draaien ons om en slapen nog even lekker verder.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie