Gaan we weer rolstoel gezeik met Welzorg

Onderstaande mail kwam net binnen uiteraard gebeld en OMG wat ben ik nu over de zeik, boos en flip compleet want donderdag was het nog we doen alles terug en dan komt onderdeel als het er is en dan passen we het aan maandag, dat vonden we tijd en geld verspilling en dus zouden we het zo laten tot morgen middag maar ja nu wordt het ergens rond 21 november voor ze weer wat gaan doen en laten horen.

Nu wilde ik hem dus wel terug bouwen naar oude staat dan heb ik tenminste iets en wat zegt men NEE is niet veilig.
OK donderdag kon het wel wat is er dan gebeurt dat het nu niet kan, is niet veilig is enige antwoord en mijn conclusie wordt dan dat ik dus een jaar lang onveilig heb gereden? Tenslotte is er niets veranderd als je alles terug draait of toch wel ik weet het niet meer.
Heb de gemeente maar gebeld, spreekuur is als ik wondverzorging heb dus gevraagd of ze terug willen bellen en daar wacht ik maar op.
Ik heb de man wel gevraagd of hij bereid was zijn benen dan ook tot die tijd op nachtkast te leggen, maar hij vond dat ik rustig moest afwachten was tenslotte voor mijn eigen veiligheid.
Wordt vervolgt…………….


Beste mevrouw Pijnacker Hordijk – Weber ,
Onlangs hebben wij contact met u gehad over de aanpassing aan uw hulpmiddel.
Helaas hebben wij de benodigde onderdelen niet op voorraad. Deze is/zijn voor u besteld.
Wij nemen omstreeks DINSDAG 21 NOVEMBER 2023 contact met u op om een leverafspraak te plannen. U hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen.
Mocht bovenstaande datum wijzigen dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Met vriendelijke groet,
Welzorg Nederland B.V.

Gemeente gebeld was buiten spreekuur, maar ze probeerde het wel en er was niemand, helaas dus snel een mail gemaakt en mijn kant uit gelegd. Nu afwachten.

Wondverpleegkundige van Allezorg is geweest, morgen komen er spullen voor verzorgen van wonden binnen. We hebben een prettig gesprek gehad en dat kwam goed uit want ze kwam net na het Welzorg verhaal. Woensdag zijn ze er weer.

Verder hebben ze een ergotherapeut van woonzorg benaderd, die ook direct belde vandaag en morgen komt om te kijken naar de stoel en advies te geven hoe verder.
Na het bezoek mail van gemeente terug ze pakken het direct op.

Nog geen 20 minuten na de mail van de gemeente mailt Welzorg
Hierbij bevestigen wij de onderstaande afspraak

Type afspraak: LEVERING
Datum: DINSDAG 7 NOVEMBER 2023
Tijdsblok: 08:45 uur – 12:30 uur met uitloop naar 13:00 uur.
Tijdsduur: 15 minuten


Het lijkt erop dat ze dus toch mijn rolstoel terug bouwen en komen terug brengen in afwachting van de onderdelen voor aanpassing die afgelopen donderdag niet konden afronden omdat ze kapotte motor hadden gekregen.

Ik ga het zien, morgen ook ergotherapeut en hopelijk niet tegelijk.
Goed dag bijna om, ben gesloopt nu. Hopelijk morgen minder stress, want dit voelt niet goed zo. Het is 20.15 en ik ga naar bed, rust zoeken.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie