Wondverzorging

Vandaag na opstaan niet omgekleed, maar in pyjama gebleven omdat ik de wondverzorging op bed moet doen en dus toch terug ging vrij snel. Aan en uitkleden kost erg veel energie en dus besparen we die want we moeten ook al een keer extra helemaal heen en weer lopen.

Ik had het dus helemaal al uitgedacht. Ik zou voor de thuiszorg medewerker die gespecialiseerd is in wondverzorging voor de doorzitwonden op mijn billen er zou zijn alvast op bed gaan liggen,want ik loop natuurlijk niet snel ik waggel voetje voor voetje en ben dan compleet buiten adem als ik er ben, dus ga ik maar van te voren er heen scheelt tijd en kan ik even bijkomen. Vind het uiteraard niet fijn als mensen mij zo zien, maar vlak voor ik terug wilde gaan ging de bel en was ze vroeg.
Samen dus aan de wandel gelukkig hebben ze alle tijd en maken zij zich niet zo druk erom als ikzelf doe, logisch ook.
Nou de wond verpleegkundige is aardige dame. Ze heeft de wonden schoon gemaakt en ingesmeerd, gaas erop.
Wond goed bekeken foto gemaakt en nu gaan ze plan maken.
Vanaf nu krijg ik “bezoek” op maandag, woensdag en vrijdag voor de wond verzorging.
Verder gaan we kijken wat er anders kan of moet in huis qua zitten/liggen om erger te voorkomen, wordt vervolgd dus.

Daarna bijkomen van de wandeling en alles, vind het allemaal niet leuk en ingewikkeld, maar dat hoort bij mijn lijf en ziektes.

De boodschappen komen en daarna maken we eten stamppot andijvie, heerlijk.
In de avond kijken we en film op Amazon Prime. Erg spannende film en erna ben ik op e ga ik naar bed, Johannes blijft nog op want was net half 10.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie