Maandag nieuwe week

Het wordt nu echt natter, grijzer en kouder buiten. Zijn erg blij met de Stoov@ op onze stoelen erg comfortabel en niet meer koud en de kachel nog steeds op 18. Zodra de zon even schijnt gat de temp in huis direct omhoog en is gemiddeld 21 graden.

Ik geloof dat we het speciale zitkussen nu goed hebben afgesteld en dus met zitten iets minder last van de wonden. Nu moeten ze dicht gaan en weg blijven. Dat laatste zal wel niet, maar een mens mag hopen.

Sinds het druppelen van het oog bij Johannes sta ik dus nu elke dag om half 9 op en in de weekenden half 10. Dat gaat goed en is dus beter voor dag en nacht ritme. Ook makkelijker omdat Johannes me dan helpt voor het werk en niet tijdens.

Verder gaan we rustig door met alles zoals altijd.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie