Kapotte neus

Precies waar mijn bril normaal op het neusbot staat is het stuk.
Dit is na drukpunt vorige week van beademingsmasker stuk gegaan en wordt met de dag groter, ik moet er elke nacht weer een masker op zetten, zonder masker kan ik niet slapen.
Het is pijnlijk en niet fijn heb dus contact gezocht met CTB (Centrum Thuis Beademing).
Nu gaan ze kijken naar mond masker en helemaal niet meer over de neus, want het geneest alleen als er niets meer op gaat drukken.
Reizen is een groot probleem zeker met warmte want ook het UMC heeft geen geschikte invaliden wc met sta op lift en dus we gaan kijken of het thuis kan.
Reizen kan en gebeurt alleen nog met Johannes erbij ik krijg namelijk de benen ook niet zelfstandig meer in en uit rolstoel. Tja leven wordt erg complex momenteel, maar goed we zoeken wel weer naar oplossingen.

Op dit moment heb ik daar dus ook veel last van, het zo afhankelijk zijn, de problemen met lijf worden nu wel erg lastig en ze stapelen zich ook op nu, neus kapot, zeer pijnlijke elleboog (golf/tennisarm, chronisch) erg moe, allergische reacties dus jeuk plekken en traan ogen, en nog wat meer ongemakken.
Op zoek naar het positieve want we moeten het er mee doen, mezelf maar weer oppeppen, als ik klaar ben met balen en verdrietig zijn want ook dat heeft een plek nodig.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie