Huisarts op bezoek

Vandaag belde de huisarts om te zien hoe het ging, dit keer niet mijn vaste maar een tweede die deel draait in praktijk, aardige jongeman. Leuke kennismaking en hij hoorde gelukkig geen vocht in of achter longen., maar dat het allemaal niet lekker is is duidelijk en dus uit voorzorg om maar te voorkomen dat er een long ontsteking komt weer een kuurtje antibiotica, die had ik op 7 maart ook en dar knapte ik toen goed van op eens zien of dat nu weer gebeurt. Toen hoefde ik zelfs paar weken niet eens te vernevelen of puff te gebruiken en nu zit ik er weer volop aan.
Hij denkt dat het toch corona klachten zijn en dat zal best, maakt ook niet uit elke infectie aan luchtwegen is funest voor mij.

Ik sta nu in de ochtend op en gelukkig kan ik redelijk goed slapen in zithouding in mijn bed en dan ben ik bezig met aankleden, pillen en puf, vernevelen en al sik klaar ben ben ik alweer zo moe dat ik eigenlijk zo naar bed wil, maar ja dan beginnen we de dag pas.
Hopelijk slaat deze kuur aan en herstel ik dan weer, dan moet ook de lente toch echt eens gaan komen want dit frisse, harde wind, koude en nat grijze weer ben ik ook nu wel klaar mee.
Op nar betere dagen zullen we maar zeggen!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie