Heerlijk gamen

Johannes is deze week weer gaan werken end at gaat prima, hij is goed bezig en hersteld van alles, de ingreep en corona. Hij is nog wel snel moe, maar dat is ook normaal.

Met mij gaat het zo zo veel stekende hoofdpijn, keelpijn en kortademig verkoudheid is bijna weg. Ik test nog positief op corona dus daar zal wel oorzaak liggen, we houden het goed in de gaten wil geen longontsteking krijgen.

In de middag kwam er monteur van Liander, de slimme meter die we nieuw kregen op 11 november 2022 had vanaf dag 1 storing, Vattenfall kon hem niet uitlezen, na veel wachten nu dus een nieuwe een andere en nu zien of deze wel is uit te lezen.
Ben benieuwd dus anders ha dik net zo goed geen slimme meter kunnen nemen, maar ja het is wat het is en deze zal het hopelijk wel doen.

Johannes heeft weer rondje gewandeld voor mij te koud nog buiten en zeker nu ik eerst even moet uitzieken en ik heb nog steeds geen koorts dat scheelt al heel veel.

Ik vul de dagen met spelletje doen, prijsvragen invullen wat op whatsapp chatten, Switch spelen is erg leuk en veel keuze nu.
Naast dat ik van Elis en Erik 2 games kreeg, ook een gewonnen via Wehkamp en van tante Cockey, Judith, Justin en Maas hun bon ook mooi pakket gekocht, voorlopig kan ik volop gamen! Het spel is een bundel met extra level en is platform spel kan ik uren mee bezig zijn
Captain Toad™: Treasure Tracker and Captain Toad™: Treasure Tracker – Special Episode Bundle

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie