Corona

Vanaf maart 2020 leven we teruggetrokken en in een bubbel vanwege corona, ik ben altijd al voorzichtig met gewoon griep dus nu helemaal.
Bijna 3 jaar lang kom ik helemaal nergens, geen bezoek niets en in december 2022 ga ik een uurtje met mondkapje en afstand houden naar tuincentrum, in februari 2023 gaan we met de taxi naar de Orchideeƫnhoeve, mondkapje op en afstand houden en het gaat goed en ik ben erg blij weer eens ergens te zijn. Op 18 maar geven we ons lang geplande grote feest, heerlijke dag met gouden rand en dit is de eerste keer met mensen op afstand maar zonder mondkapje.
Alles gaat super en we blijven voorzichtig mensen die klachten hebben houden we op afstand en niet in huis.

Dan komt de ingreep bij Johannes die niet goed gaat en dan denk ik niet meer na en reis elke dag op en neer naar Harderwijk om hem te bezoeken, na een operatie van 6 uur komt hij na een week thuis.
ook dit is door corona lang uitgesteld, maar dat kon op zich ook geen kwaad.
Gelukkig kom ik deze periode door zonder ziek te worden van corona of griep.

Johannes is thuis er komt regelmatig iemand prikken en afgelopen (goede)vrijdag voor controle weer nar Harderwijk, alles ok.
Met Pasen begint Johannes te hoesten, vandaag voelt hij zich beroerd en blijkt hij hoge koorts te hebben, hoofdpijn, spierpijn en dus als de prikploeg er is, corona test en positief…nog een test weer positief.
Johannes heeft corona, na alle pogingen het buiten ons huis te houden is het er nu dus, we balen enorm en hopelijk hersteld Johannes hier snel van. Het zit hem nu niet mee qua gezondheid.
Uiteraard hoop ik er vrij van te blijven,maar of dat nu lukken gaat geen idee, ik blijf positief.

Johannes slaapt bijna de rest van de dag terwijl ik mijn ding doe, ik kook eten, maar hij heeft geen trek. Hij gaat weer slapen en ik duik zo ook bed in lekker op tijd 21.30 uur.
Hopelijk een nacht zonder onweer zoals afgelopen nacht tussen 00.00-10.00 uur pfff harde regen, knallen, flitsen, hagel was even noodweer.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie