Storing vaste lijn

Veel mensen hebben niet eens een vaste lijn,maar wij wel. Op lijn bel ik altijd en lijn is voor mijn personenalarm. Het gebeurt niet vaak maar nu is het raak de telefoon heeft storing en dus het personenalarm roeptoetert telefoonlijn storing ….en dan weer en weer

Wij checken alles en resetten de boel, maar er is dus echt een probleem. Nou ja afwachten dan maar.
Ik kan Twil dus niet bellen en stuur sms, bij mobiel heb ik geen oortje en mij arm hoog houden kan ik paar seconden dus dat is niet te doen helaas.
Eind van de middag kwam het goed en belde toen met Twil.

Verder lekker bezig met rustig aan doen en herstellen er komen leuke en drukke dagen aan dus energie oppotten als het lukt.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie