Nu opknappen met kuurtje

Vandaag halve ochtend weer op bed gelegen, ik maak nachten van 11-12 uur en ben nog moe. Nou ja hoort erbij en is niet het ergste voor nu.
Ik voel me iets beter minder blur in mijn hoofd, maar longen zijn niet optimaal en ik ben erg kortademig.
De HA komt begin van de middag, goed gesprek en ze luistert en jawel troep in de longen hoe wat hoor je niet, maar we gaan een kuurtje nemen om te voorkomen dat het een longontsteking wordt. Dat is het laatste wat ik wil, want dat is altijd een IC opname geweest bij mij en ik heb dar echt geen zin in met al die Corona pati├źnten dar nu. Trouwens zonder hun ook geen zin in.
Na 25 jaar is onze huisarts met pension gegaan en dat was in einde corona tijd dus ben niet naar afscheid geweest e de nieuwe kwam aan huis kennis maken. Deze is aardig en erg fijn om mee te praten, dus we zijn er weer blij mee en hier kunnen we wel weer 25 jaar me door in theorie.

Verder belde Nienke en we kletsten even bij, niet lang, want ik ben erg snel moe en kortademig al heb ik daar geen benauwdheid klachten van nu het is niet fijn om aan te horen vrees ik.
Ik heb Twil uiteraard ook gesproken en dat doen we dagelijks ochtend en avond en nu dan even kort kijken hoe nacht of dag ging, maar dat is logisch nu.

Ik heb even op switch gespeeld vandaag en dan Mario + Rabbids: Sparks of Hope, de Tower of Doooom en ben nu op 43% blijft heerlijk spel.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie