Niet slechter is al begin.

Vannacht toch goed geslapen wel veel wakker, maar dat is bij mij normaal, dat komt door draaien en pijn. Na 12 uur uit bed gekomen nog beroerd, zelfde rondje metingen als gisteren koorts is gezakt naar verhoging.
Toch gebeld met HA en gesproken met assistente en ik belde in telefonisch vragenuurtje dus tussen 14-15 uur dus vandaag lukt niet meer en morgen komt ze op huis bezoek. Ben ik erg blij mee , voelt niet goed en wil absoluut geen longontsteking krijgen dus ze mag luisteren en ik denk dat er vocht in longen zit.

Niet veel gedaan rustig gezeten op mijn stoel, dag voorbij laten gaan wel wat spelletjes gedaan maar weinig fut voor wat dan ook.
Na het eten maar weer onder de douchen en bed in, morgen nieuwe dag en nieuwe kansen voor nu blij dat het niet lijkt te verslechteren.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie