Veel slaap

Gisterenavond lukte liggend slapen niet, dus weer naar zitstand, weer voor de zoveelste nacht een onderbreking in slaap voor ons. Gaat niet goed zo, elke nacht 1-2 keer wakker en eruit voor Johannes en gewoon doorwerken dat breekt op.

Was erg benauwd en dan krijg je ook nog even een paniekaanval erover heen, omdat de angst om naar ziekenhuis te moeten en weer op de IC te eindigen dan wint. Tja dan is het bijna half 2 voor ik eindelijk wegzakte in slaap en 13.45 schrok ik weer wakker. Johannes sliep ook tot die tijd, inhalen van onderbroken nachten en herstel van zijn griepje.
Ik heb heel diep geslapen en lang dus alles doet nu zeer, en ik moet echt even terug op aarde landen. Nog steeds verhoging, maar verder even geen idee, het voelt allemaal even ontregelt.

Buuf kwam buurten en dat was wel even fijn weer, omdat zij griep had en erg verkouden was hadden we elkaar nog niet gezien dit jaar. Nu dus even kletsen en dat was fijn.

Daarna kwam Picnic de boodschappen brengen en hebben we samen verse vegetarische tomaten-groente soep gemaakt, dat was erg smakelijk.
De dag was toen ook weer om, tja dat krijg je als je pas halverwege de middag uit bed komt.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie