Griepje

Geprobeerd het te ontlopen, maar helaas, sinds dinsdag al verkouden met verhoging tot lichte koorts. Het is in ieder geval geen corona.

Normaal slaap ik dan zittend in de woonkamer, want beademen met verstopte- of waterneus is erg lastig, maar in mijn nieuwe bed kan ik wel blijven hangen/zitten/liggen. Maar slapen is dus niet echt lekker en dus wordt je met de dag meer moe.. Daarnaast kan dit voor mij zomaar in ziekenhuis eindigen (10 jaar geleden had ik Mexicaanse griep met RS virus en lag toen op deze dag in medische coma) en die angst zorgt voor angst aanvallen en daar wordt je ook niet beter van, maar goed het komt wel goed met wat tijd en geduld.

Nu hopen dat het snel over is en het hierbij blijft en niet erger wordt zodat ik naar ziekenhuis moet.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie