Help de stichting M.I.L.A. (Met Inzet Lukt alles!)

Lelystad, 15 februari 2023

Stichting Mila (Met inzet lukt alles) doet mee aan Actie warm hart. Met Actie warm hart bepaalt u welke goede doelen aandacht verdienen. Stem daarom op Stichting Mila (Met inzet lukt alles)en steun hen.

Dit goede doel maakt dan kans op een donatie van € 2.500, € 5.000 of zelfs € 10.000.

Monique (ik) uit Lelystad is één van de deelnemers van Actie warm hart van KRO-NCRV. Monique zet zich in om voor Stichting Mila (Met inzet lukt alles) zoveel mogelijk stemmen te werven en zo kans te maken op een donatie van € 10.000 De Zuiderzeewijk de oudste en één van de armste wijken van Lelystad. Samen met de onmisbare vrijwilligers door de diverse projecten zoals: het schilderproject, ouderenproject, zwerfafvalproject en een winkeltje met tweedehands kleding en spullen en de ontmoetingsplek een mooiere wijk te maken met perspectief voor de bewoners.

Monique (ik) vertelt waarom juist dit goede doel dit financiële steuntje in de rug van de KRO-NCRV verdient: “De leidster Mila Romijn en vrijwilligers zetten zich al jaren in voor de arme kant van Lelystad met goed resultaat en er dient nog veel te verbeteren in de wijk(en) voor deze groep zodat ook zij een mooier leven kunnen gaan opbouwen in een mooie schone onderhouden wijk in Lelystad.

Je helpt mij enorm door te stemmen op het door mij ingezonden goede doel!” Stemmen is gratis en kan via

KLIK HIER ER OPENT EEN NIEUW SCHERM!

KRO-NCRV organiseert jaarlijks deze actie om waardevolle initiatieven te kunnen ondersteunen die bijdragen aan een samenleving die groener, liever en eerlijker is.

Bedankt voor jullie hulp!

Er kan per persoon één keer worden gestemd
Een stem is geldig als die door middel van een klik in de opvolgmail wordt bevestigd
Een stem is uiterlijk 24 uur na bevestigen zichtbaar op jouw actiepagina
Stemmen verzamelen kan tot en met 5 april 17.00 uu
Ben je vriend van KRO-NCRV? Dan telt je stem dubbel

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie