Verkouden, grieperig

Zowel Johannes als ik zijn niet fit, ik zelden maar nu is Johannes erg verkouden, hoest veel en spierpijn en koorts. Uiteraard getest en het is geen corona, gelukkig kan ook eigenlijk niet komen bijna nergens.
Johannes was donderdag wel even in ziekenhuis en wie weet wat daar allemaal rondgaat.
Ik ben moe, last van pijn in mijn lijf en wat keelpijn en ik hoop dat ik dit jaar hierbij blijft.

Vandaag wel wat in huis gerommeld en omdat ik het niet kan heeft Johannes toch het vuil even naar de wijkcontainer gebracht,m dikke jas aan en in het zonnetje wie weet doet de vitamine de van de zon hem goed en het is maar paar honderd meter.

Verder wat op internet en pc bezig geweest, Lianno gesproken en Twil.
Dag is dan zo weer om, nu hopend at Johannes snel zijn koorts kwijt raakt.

Ik tel af naar donderdag 16 februari dan komt er nieuwe content voor spel Disney Dreamlight Valley, kan niet wachten erg veel zin in. Tja daar wordt ik nu blij van.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie