Weekend!

Eindelijk laatste dag van de week, de dagen gaan vlug maar zin in het weekend hebben we altijd.

Vandaag weer eens een ander spel gestart dan Disney Dreamlight Valley, die is zover dat ik alles zo’n beetje heb gedaan en we gaan wachten op update. Ik heb het al ruim 150 uur gespeeld, Animal Crossing staat op nummer 1 bijna 650 uur.
Nu weer verder in Kirby’s vergeten wereld, ik was op 65% nu op 70 % dus gaat goed en ook deze zal ik dit jaar vast en zeker uit gaan spelen.

Vandaag boodschappen vor de komende week besteld bij Picnic, en omdat we de maand februari zonder vlees gaan doen, alles vegetarisch. We krijgen van de actie VegaFeb 2023 recepten via de mail, maar bij Picnic staan er voorlopig ook heel veel dus paar uitgezocht en vanaf maandag eten wij dus zonder vlees, 2 dagen extra. We aten toch al steeds minder vlees dus komt helemaal goed.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie