Harry van Sussex, zijn boek is eindelijk onderweg.

Alles gaat rustig door, Johannes was al sinds het weekend aan het rommelen en nu heeft hij koorts, geen corona dus ziek gemeld en uitrusten. Johannes is eigenlijk zelden ziek dus hij zal snel weer aan de slag gaan.

Charlie blijft een boefje en schatje tegelijk. Charlie is ook erg fotogeniek.

Ik doe mijn ding zoals altijd spelletjes, forum, rustig aan en tja snel kortademig, vele moe en pijn, maar we roeien met de riemen die we hebben. Ook bel ik Twil nog elke dag 2 keer en dat is erg gezellig en fijn.

Ik heb het boek van Harry van Sussex besteld komt morgen binnen erg benieuwd naar. De serie op Netflix over Harry en Megan vond ik erg mooi. Deze foto zag ik laatst op internet, kijk toch wat een mooi gelukkig gezin ze zijn. Nu Harry zelf nog zijn familie ipv het instituut.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie