Medipoint belt ook

Vanmorgen belde ook Medipoint en was prettig gesprek en ze gaan dingen welk uitzoeken en de aanvraag gaat nu lopen, er komt een adviseur voor de trippelstoel vervangen. Dus daar wachten we nu op.

Elis en Erik kwamen op bezoek, geweldig en gezellig ze waren in de buurt. Het was super gezellig en Erik heeft me even op moeilijke punten geholpen in Mario games en uitleg nu kan ik zeker verder. Ze bleven ook gezellig eten end at was leuk ene super lekker.
Bedankt weer kanjers voor alles!

Ik belde met Twil en daarna samen de keukenkast opgeruimd 3 dozen servies (overbodig) ingepakt en gaat naar kringloop. Kast nu stuk leger en netter en we gebruikten het nooit.

Daarna naar de pc en toen zag ik dat XGN een stream had dus snel gaan kijken, Stefan speelde The Quarry en ik was laat hij had nog half uurtje. Zag er erg spannend uit en toen bleek dat ze er eentje weg gaven op platform naar keuze me teen gaaf shirt en die won ik. Ik heb voor PC gekozen en ben erg benieuwd, speel niet vaak dit soort games maar dit zag er erg uitdagend uit.
Dus bedankt weer XGN en uitgever 2K.

Tuin gat groen worden nu veel distel bollen (kaderbol) en de Jucca (foto) komt met hoge stengels wordt weer erg mooi!
Nu hoogste tijd om te gaan douchen en slapen morgen nieuwe dag!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie