O shit! Spel Syberia crasht

Nou lekker bezig met spelen in het switch spel Syberia het gaat super en ik vind het erg leuk.

Eerst een paar keer stopt het spel uit zichzelf door een fout, maar dan kan je gelukkig daarna weer door.
Nu niet meer ik liep vast met spel en dat houdt in dat ik opdracht deed en die klaar had, maar niet van het lijstje ging en daarna kon ik niets meer en toen liep spel vast en startte het opnieuw op en probleem bleef.
Ik moet dus een opdracht nog eens doen terwijl de spullen er dus niet meer voor zijn.
Ik zoeken op google en toen gezocht waar ik eigenlijk was
Nou dit zijn de hoofdstukken:
hotel, notaris, kerk, mausoleum, fabrieksterrein, zolder, mammoetgrot, fabriek, trein, barrockstadt, universiteit, laboratorium, arend robot, muziektent, sluis, muur, komkolzgrad, verlaten fabriek, verlaten ruimteproject, aralbad, komkolzgrad tweede keer, aralbad tweede keer
Ik ben euh was dus in aralbad een na laatste dus en zou nu door gaan reizen naar de volgende.
Je kan niet weg uit een hoofdstuk als je lijst niet af is en de opdrachten blijven hangen.
Nu dus opnieuw beginnen, want ik kom echt niet verder en ik baal als een stekker, maar ben opnieuw begonnen en hoop oprecht dat het geen bug is want dan kan ik gaan mailen dat het spel niet werkt, want wil het wel uitspelen voor ik deel 2 begin.
Nu eerst maar gaan slapen heb een kater, maar speel het nu uiteraard sneller maar ik was al uren bezig 😢

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie