Filmavondje

Zaterdag lekker uitslapen, samen huisje doen. Vandaag de linnenkast leeghaald, schoongemaakt en opgeruimd. Daarna samen nieuwe spullen aangeschaft online, werd wel tijd na al die jaren. Nieuwe lakens, moltons en overtrekken heerlijk!

Dieren verzorgd, de kikker bak is leeg alleen nog planten en water, de gerbil bak is ook leeg en de reserve bak ook.
Huisje aankant, wassen gedraaid en dan ploffen we neer bij de tv met een kaasfondue en twee goede films.
Film 1 7500 uit 2019 is spannend en weer eens anders belicht dan andere films over kapingen.
Film 2 Body Brokers uit 2021 is eens tuk serieuzer en gaat over de winst die men maakt in de afkickwereld en geeft maar weer eens goed wat er mis is in deze wereld, op een aantal plekken zal vast niet overal zo zijn. (hoop ik)

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie