Even korte update

Alles gaat gewoon zijn gangetje hier. Johannes werkt en ik doe mijn ding. Beide hebben we last van het benauwde weer en gelukkig zakt de luchtvochtigheid nu.
Samen doen we het huishouden en rommelen we lekker aan.

Alles dieren maken het goed, Kuifje had voor het eerst een keer diarree en dat voor een 12,5 jaar oude kater die altijd verstopt zit. Inmiddels weer over na een dag en medicatie aangepast.

Ik heb in de nacht wat last van slecht slapen door de geluiden van beademing die ik maak, soort nachtelijk concerten, hiervoor gaan we nu kinband proberen om te zien of dat helpt.
Neusmasker steunt op bovenkaak en die is er bijna niet, heb geen echte tanden meer dus tja…..maar goed we zullen het wel weer oplossen.

Lianno gaat het ook goed mee, zo blij dat we weer samen konden zijn een dagje. Hij gaat nu studeren dus dan is er minder tijd voor leuke dingen. Suc6 kanjer! Wij zijn trots op je en je kan het!

Ik speel nog steeds veel spelletjes Hay Day, Township, Candy Crush, Wordfeud, Pokémon Go en Pokémon Unite, Tohu, Mario en Rabbits en dan ook nog dagelijks Animal Crossing.
Keuze genoeg en zaterdag is er weer speciaal evenement van Mario Kart, dus die zal ik ook gaan doen.
Uiteraard kijk ik veel naar de streams van XGN, helaas is klavertje vier op Time-out voor bepaalde tijd.
Nou hoe dan ook genoeg te doen hier en ik vermaak me prima.

We bellen uiteraard ook nog dagelijks met Twil en samen spelen we Hay Day en Wordfeud en Wil is daar beter in dan ik, maar dat geeft niet zolang het maar leuk is en we genieten van het spel. winnen is niet zo belangrijk. Ik leg mooie woorden en ook best veel vaak alle letters en speel met vele mensen.

Verder geen nieuws van deze kant, alles gaat gewoon lekker door. Hieronder nog een mooie Pokémon di eik gevangen heb.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie