Mijn LG Q60 batterij zwelt op?!?!

In juli 2019 testte ik via kieskeurig.nl een mobiele telefoon de LG Q60, was er erg tevreden over en erg blij dat ik hem alsnog mocht houden. Hij is veel gebruikt en dagelijks, erg mooi geluid en beeld, maar opeens strepen en een opgezette achterkant dus uitgezet, de batterij is oververhit en zwelt op en nu heeft dat het beeld beschadigd. Ik zie dus weinig alleen dikke witte strepen, had het ooit met Samsung van Johannes maar dit is wel erg snel toch na nog net 1,5 jaar? Nou ja contact gezocht met LG, want ik kreeg het toestel en weet dus nu niet of ik garantie heb, ook al vind ik dit ondegelijk.
Nu wachten op reactie van LG en dus zit ik even zonder………..durf hem niet zo goed aan te doen nu.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Testpanel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie