De echte #VergeetOnsNietHugo groep!

Op Twitter zijn de hashtags #VergeetOnsNietHugo #IkStroopMijnMouwOp trending.

Ik behoor ook tot deze groep en wacht geduldig af en maak me nog veel meer zorgen om de behoorlijk groep chronische zieke tieners onder 18. Zij zitten net als wij als 11 manden vast en krijgen helemaal geen vaccin!

Veel kinderen tieners met een progressieve spierziekte die steeds harder achteruit zullen gaan zitten stil,wachtend en zien dingen die ze nu nog kunnen doen voorgoed uit bucketlijst verdwijnen, simpele dagelijkse dingen.
Kinderen en tieners met kanker, transplantaties, hartafwijkingen kortom zoveel kinderen en tieners met hun ouders, broertjes en zusjes en je hoort ze bijna niet….zitten in de lellende, staan stil, wachtend op het verdwijnen van Corona, want zij hebben als ze onder de 18 jaar zijn geen lichtpuntje als vaccinatie.

Gezonde jongeren zijn dagelijks in het nieuws, hoe moeilijk zij het hebben, omdat ze tijdelijk beperkt zijn, het allemaal zo zwaar hebben, niet nar school kunnen, even niet sporten even niet dit of dat…….

Zullen we nu allemaal even denken aan de kinderen en tieners met de families die het al zwaar hebben, die met elke dag dat ze binnen blijven een stukje droom kwijt raken en niet tijdelijk maar voorgoed! Niet naar school kunnen en altijd al hard dienen te vechten voor de simpelste dagelijkse dingen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie