Loep bril

Vandaag rustig aan en uiteraard tijd voor huisje opruimen, schoonmaken en de dieren verzorgen,.
Volgen de actualiteit, want de wereld ontspoort terwijl we toekijken , eng maar realiteit.

Ik doe mijn spelletjes, diamond paint en nu ook de micro LEGO, ik wordt alleen oud denk ik, want het is erg klein en moeilijk te zien, erg inspannend en krijg er hoofdpijn van, dus een loep bril besteld met led licht. Ik heb een loep lamp met led licht, maar ja als je LEGO doet en jet moet steeds de lamp verplaatsen is niet handig…….
Vandaag kwam hij dus binnen even geprobeert en lijkt goed te werken, maar volgende week maar eens goed testen als ik langer er mee werk.
Hij is handig, je kan kiezen uit pootjes of band, ik heb band dat is fijner. Er zitten 2 powerleds op die 3 aaa batterijen vragen en toch is de bril niet zwaar. Keuze uit verschillende sterktes, kortom erg blij ermee voor nu.

In de avond kijken we lekker de film Outside the Wire op Netflix, was spannend. Doet je wel afvragen hoe ver zijn ze eigenlijk met ontwikkelingen van A.I.

Gezellig gebeld met Nienke en Twil, heel gezellig en weer bij gepraat.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie