Erg moe weer eens

Vandaag de hele morgen op bed gelegen, soms blijft dat echt noodzaak hier. Ondanks dat ik altijd wel moe ben is het soms zo erg dat ik gewoon moet blijven liggen.

Johannes druk met werk en ik heb debat vandaag ook weer aangezet…..ik doe dan diamond paint ondertussen is het net een soort hoorspel.

Ik doe de dieren, maak eten, speel spelletje, diamond paint een kaarten zo ziend e dagen er dus meestal wel uit.
Maak me toch wel wat zorgen om de corona cijfers en de halve maatregelen die er worden gnomen. Ik ben veilig en kom helemaal nergens al sinds februari niet en dat blijft voorlopig dus wel zo. Hoe dan ook stevenen we af op een grote tweede golf in de winter, tot en met kerst in de en lockdown?
Voor de mensen die het erg zwaar hebben kijk goed nar het plaatje hieronder!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie