Buxus gaat er toch allemaal uit!

Vandaag uitgeslapen en lekker rustig de dag begonnen.

Het regent dat is heel goed voor de natuur die nog steeds veel te weinig heeft gehad.

Wij doen ons huisje schoonmaken samen, dieren verzorgen ende vissen krijgen weer verwater en schone filter, kortom lekker druk bezig.
Johannes brengt het plastic even weg nar de wijk container, nog even en dan moeten we lopen met ons restafval is wel dichterbij gelukkig.
De auto leeggehaald (rolstoel en spullen ) eruit, morgen halen ze hem op en gaat hij naar de garage voor APK en wat beurten, hij is dan bijna 5 jaar, nog elk dag erg blij mee ook al rijden we nu bijna nergens heen, het is en blijft een geweldige auto!
Een medewerker woonde dichtbij ons (nu iets verder weg) en haalt de auto op rijd er mee naar haar werk en zorgt dat alles is gedaan en breng na haar werk bij de gaargage hem terug, zo aardig zo blij mee!

We spelen ons spelletje, kijken wat tv, ik doe wat diamond paint en het gaat erg goed met de kerstkaarten.
Zoals altidj bel ik gezellig met Twil, elke dag even samen lachen, dag doornemen serieus zijn soms gewoon flauwekul kortom leuk momentje om elke dag beide naar uit te kijken.

Vandaag ook knoop doorgehakt nu de buxus verder en verder afsterft door de buxus mot, alles gaat eruit tussen de buren en ons plaatsen we vervangende planten en in binnentuin borders hoe en wat gaan we nu uitwerken en dan beginnen met de grote verwijdering van de honderden buxus planten. Wordt weer aardig project.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie