Overstappen naar Welzorg

Eind januari begon ik er mee en vulde ik formulier in op de gemeente site, daarna nog 2 keer. Vervolgens heb ik 3 wekenlang zitten wachten op terug bel afspraken die ik elke week vernieuwde, maar afgelopen maandag gemeld dat ik geen bel afspraak wil maar een oplossing en die kwam en dezelfde middag belde Welzorg op voor afspraak.

Welzorg heeft vanmiddag de rolstoel bekeken – zowel duw als elektrische- nu wachten wat Kersten (failliet HMC) met overname doet.
Rolstoel is 5 jaar dus economisch afgeschreven, maar hij is nog goed en prima, alleen Balder maakt ze niet meer, dus als er wat is wordt de vraag welk onderdeel en kan dat nog, nou daar wachten we dan op, ben nog erg blij met deze stoel.
Heb dat ook aangegeven, in 5 jaar nooit monteur gehad, nooit lekke band, geen nieuwe accu’s dus afkloppen en hopen op nog 5 jaar rij plezier, ook goedkoper voor gemeente en Welzorg!

Het was een hele aardige man en hopelijk is het nu weer snel rond.

Verder gaat alles hetzelfde ik doe heel rustig aan ben wat met diamond paint bezig en die is bijna af.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie