#GeenDorHout

Marianne Zwagerman, columnist heeft wat interviews gedaan in oa Voltkrant over corona beperkingen en regels en kwam met de uitspraak “het dorre hout moet gekapt….,….”

Een dame die gezond is, een goed stel hersenen heeft en dan als er als reactie op haar teksten een hashtag komt #GeenDorHout roept ze meteen weer als verweer dat de mensen Zieligheidskaarten trekken…..

Nou ja, zieligheidskaarten wie heeft dat woord bedacht zeg, het heet volgens mij al jaren slachtofferrol in de volksmond.
Enige in die rol is Mw Zwagerman zelf vrees ik, omdat ze even niet kan doen wat ze wil doen…ja wijze les alvast voor U ouder wordt en U sterft op tijd toch?

Ik ben Monique 49 jaar(bijna 50!), ernstig en ongeneeslijk ziek volgens de artsen, maar dat belet me niet om samen met mijn man Johannes alles uit het leven te halen. Wees eens een beetje lief voor elkaar. #GeenDorHout

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie