Ik verdient de Zomertas van de raad!

Ik ben gebeld door Anne van de gemeente Lelystad.
Ik ben opgegeven door een lid uit mijn Freaks Forum voor deze actie en nu krijg ik maandag de tas uitgereikt. Yce heel erg bedankt!
Ben erg benieuwd.

OPROEP: Wie verdient de Zomertas van de raad?
Geplaatst: 24-6-2020
De gemeenteraad wil inwoners en zorgmedewerkers in het zonnetje zetten.

De gemeenteraad vergadert op afstand en dan ook nog eens digitaal. Alle buitenactiviteiten van de gemeenteraad zijn door de Corona-maatregelen uitgesteld of afgeblazen. De persoonlijke ontmoetingen met inwoners, ondernemers en initiatiefnemers van projecten staan op een laag pitje. Dat is natuurlijk heel erg jammer…

In deze tijd willen de raadsleden op een andere manier hun betrokkenheid laten zien. Daarom gaan ze in de komende periode inwoners van de stad die het zwaar te verduren hebben (gehad) en zorgmedewerkers die geweldig werk verrichten, in het zonnetje zetten.  De gemeenteraad heeft daar voor samen met lokale ondernemers 75 Zomertassen samengesteld – met daarin o.a. met een puzzelboek, flesje zonbescherming, tegoedbon voor een terrasje, en nog meer zomerse producten-  die zij willen uitreiken.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Gewonnen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie