Op naar weekend!

Zo nachtmeting is goed gegaan en volgens mij ook goede waardes voor zover ik kan zien. Mocht het anders zijn bellen ze wel. Toen het werd opgehaald liet hij al zien dat het okay was. De gegevens uit mijn apparaat op kaartje laten zetten voor arts en nu kunnen we denk ik weer half jaar door.

Hanneke (dochter zus Johannes) is vandaag jarig, gefeliciteerd en fijne dag!

Tegen de middag telefonisch overleg revalidatiearts, is elk half jaar. Leuk en goed gesprek. Ik heb een leuke arts erg gezellig en lekker direct.

Ik heb een leuke kaart gemaakt met diamond paint, ronde steentjes is weer anders erg leuk om even tussen door te doen. Tijdens de wandeling gepost, is een verassing voor de persoon, post kan soms erg leuk zijn al is het er steeds minder.

Ook weer pokemon gedaan en wat speciale pokemons gevangen, blijft erg leuk!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie