Lianno is verhuisd en wij verrasten hem met……

Lianno is gisteren verhuisd naar zijn neiuwe kamer. spannend moment weer voor hem, een eigen plek en tja normaal geef je iemand en bos bloemen en dat is niet echt leuk voor knul van 19 jaar dus bedacht ik iets meer passend. Ik kreeg een berichtje van hem dat hij er heel blij mee was en er heerlijk van ging genieten. Groot succes dus, de tas van Jamin….zie foto er zijn trouwens veel soorten, wij dozen de kids bag, inhoud staat onder de foto.
We wensen je heel veel succes en geluk op je nieuwe plek kanjer!

Verder van alles gedaan wat telefoontjes om dingen te regelen, mails, prijsvragen, spelletje en forum.
Wat gewassen, stukje zelf gezogen zittend, gaat niet simpel maar het werkt, stof zuigen blijft lastig en zwaar. Dieren verzorgd en zo gaat de dag snel om.

Na het eten even lekker gewandeld door de wijk, pokemon spelen en nu is de dag weer om. Johannes kletst even bij met zijn zus die belde en dan is de dag echt om zo.

Inhoud Kids Bag:
Mega spek, Roll up kauwgom, Rainbow lolly, Jawbreaker, Nerds Rope, Snap & Crackle, Mr. Bubble Painter, Unicorn Rolls, Frizzy Pazzy, Ice Cream Zuurstok, Brain Licker zuur, Spaghetti Bubbliz Gum, Disco Lolly, Gummy Zone Pizza, Pop Rocks, Double Dip, Trolli Burger, Pancho Mais Snack, Chupa Chups Crazy Dips, Nerds Tropical Punch, Chupa Chups XXL Bubblegum en Topps Ring Pop.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie