Buuf Olga 72 jaar!

Vandaag zijn we gaan lunchen bij de buuf Olga, ze is 72 jaar geworden. Door Corona alleen wij en later andere mensen. Zo lief dat we samen konden lunchen. We blijven erg voorzichtig. Het was super gezellig en lekker eten zie foto een vis/groente taartje. Met krab en erg lekker ook! Ik ben rollator gaan lopen Johannes nam mijn trippelstoel mee en zo lukte het, het voelde wel of ik naar Amsterdam gelopen was maar ik heb het wel mooi gedaan! Trots. Heb het wel gevoeld, maar dat is logisch en viel me eigenlijk mee, ik wil nu weer stukje meer lopen en kijken of ik het kan trainen dat het beter gaat of dat ik me zelf in puin help.

In de middag lekker bezig in huis en Johannes haalde onkruid weg uit achtertuin met de karcher machine die ervoor is.

Later weer stukje gelopen en dan is het weekend al weer om. Samen genoten van een krasfondue als avond eten en bij de tv zo gezellig. Wat hebben we het toch getroffen. Mooi leven delen wij hier samen, heerlijk!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie