Zondag, korte stroomstoring

Vandaag was het weer lekker weer, leker gewandeld langs de Gelderse vaart. We kwamen iemand met super grote bestuurbare leger auto tegen, erg stoer .
Thuis gekomen viel de stroom 5 minuten compleet uit, dus alle reptiel bakken herstellen op timer. Gelukkig korte storing maar ander deel heeft langer zonder gezeten. Dan besef je weer hoe afhankelijk je bent van stroom…..bijna niets werkt zonder, zeker bij mij zelfs naar de wc wordt probleem lift werkt ook niet zonder.
Samen het huisje opgeruimd en schoongemaakt, was gedaan.

De dagen lijken erg kort en dat is natuurlijk ook deels zo als ik niet voor half 10 uit bed kom en soms ook later, maar ja ik wil dan mensen bellen, dingen doen en dan opeens ben ik weer moe, heel moe en is het ook weer na 2100 uur.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie