Sjoerd en Dien helpen een handje

Vandaag kwamen Sjoerd en Dien, Gezellig aan de koffie en Belle kreeg een heerlijke grote kluif die ze zo weg gewerkt had. Dien heeft de voortuin gedaan, onkruid en snoeien erg netjes weer. Sjoerd hiel;p Johannes de dieren bak en kast te v verplaatsen. Keuken moet leeg, maar schilder heeft problemen met weer gehad en dus kregen we mail dat maandag donderdag is geworden. In ieder geval is dat klaar en de rest komt dan later wel als het zover is.

Het was weer erg gezellig en we zien elkaar einde van de week weer, voorlopig begint Sjoerd nog even niet. Het is en blijft een raar iets onbekend en geen duidelijke feiten waarop je en goede keuze kan maken van wat wel en wat niet. Overal horen we stijgende getallen en dus zijn we nog steeds heel voorzichtig en in isolatie voor merendeel, we bezoeken geen mensen, er komen verder geen mensen, geen winkels en als we wandelen in de wijk dan ontwijken we andere en zo leven we rustig door.

Later heerlijk gewandeld langs de Gelderse vaart. Het was heerlijk weer ervoor.
In de avond lekker wat tv, kletsen en gewoon relaxen

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie