Fenna 4 jaar!

Vandaag is Fenna 4 jaar gewerden geen groot feestje, maar op afstand video bellen en de cadeaus via de post. Die vindt ze geweldig ook haar grote zus kreeg uiteraard een kleinigheidje en is er erg blij mee.

Verder weinig nieuws, zaterdag komt Sjoerd de kast weg zetten ivm, schilders.

Vandaag kwam de bezorger weer 3 heerlijke maaltijden bezorgen van VeganMasters.
Dat wordt dus weer makkelijk en gezond eten.

De DA gebeld en afspraak gemaakt Kuifje krijgt enting, Johannes gaat er alleen heen, ik blijf netjes in isolatie. Ik lees overal dat mensen het moeilijk vinden afstand te houden en rekening te houden met, dus het beste en veiligste keuze voor mij is gewoon nergens heen gaan en als er mensen hier komen naar andere ruimte of op afstand. Wij hebben er niet zoveel moeite mee en gaan alleen ergens heen als het niet anders kan, de rest kan je bijna alles online regelen.

De winterbanden laten we maar zitten dit jaar, overleg gehad met garage maar ik vind het niet nodig nu, te groot risico en we gaan nergens heen met de auto of het is stadsritje naar DA of plastic weg brengen en dan blijf ik thuis.

Kreeg brief dat er een controle nachtmeting plaats gaat vinden einde van de maand, prima kan ook op afstand. De beste man komt installeert alles en ik weet hoe het werkt dus op afstand (mondkapje) even overleg als hij alles ophaalt en na de nacht pak ik zelf alles weer in dus geen contact nodig. Ik verwacht een goede meting, want volgens mij gaat alles wel goed met beademen in de nacht, maar een controle bevestigd dat wel of juist niet.
Zo hobbelen we rustig van dag naar dag……

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie