Gefeliciteerd Elisabeth!

Vandaag is Elisabeth jarig, gefeliciteerd en fijne dag.

Het leven gaat gewoon rustig door, ik doe dagelijks mijn spelletje, prijsvragen en cursus tegen eenzaamheid, soms best pittig die cursus.
Ik kwam op FB een oproep van hulpverlener tegen voor spullen voor iemand die niets heeft en een huis heeft toegewezen gekregen. Lianno heeft de opgeslagen spullen niet nodig en deze persoon heeft niets, ze komen het volgende week halen, weer iemand blij en wij weer wat opgeruimd.

Verder druk met keuken langzaam stukje voor stukje leeg te halen, maandag komen de schilders met mondklapje en op 1,5 meter is makkelijk ik blijf in woonkamer of slaapkamer en zij in de keuken. Zal wel erg blij zijn als het erop zit.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie