Kiezen uit twee niet zo fijne situaties

Vandaag de extra raadsvergadering gevolgd over de coalitievorming in Lelystad.
Het voorstel voor een nieuw college van VVD, Leefbaar Lelystad, InwonersPartij, SP, Mooi Lelystad en Forum voor de Ouderen 
Ik kan er lang en kort over zijn, ben er niet blij mee, erg rechts, maar we gaan het zien, ze zeggen het huidige raadsprogramma te gaan volgen dus geen nieuwe dingen, geen nieuwe verdeling portefeuilles en nog steeds veel wethouders. Helaas de bezuinigen blijven ook en wordt moeilijk zeker voor welzijn, sociaal domein, wmo en jeugdzorg, maar ja dat zijn altijd al de posten die eraan moeten geloven, simpel en alleen omdat ze bij de grootste zitten denk ik.

Na een lang en best pittig debat zijn we even gaan wandelen, maar tjee wat een vieze lijken lucht buiten, niet normaal meer en dus zijn we snel omgedraaid en terug. geen idee wat er zo stinkt, maar werd er beroerd van. Meer mensen hadden er last van merkte ik na dat ik er iets over op FB zei. Men denkt dat de vuilstort dat veroorzaakt, die is niet ver weg namelijk. Hoe dan ook het stonk ongelofelijk1

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie