Rondje door de wijk

Vandaag lag ik eerst de hele ochtend plat en het was erg mooi weer dus an de koffie besloten we een rondje te gaan doen in de wijk samen. De laatste keer dat ik verder was dan de tuin was eind februari en toen nog 9 maart naar tandarts met taxi, dat is best een tijd teug.

Het word een klein rondje en stukje langs water, dat fietspad is smal en erg druk end aar hebben we gen behoefte aan nu. Brommers, scooters, wielrenners en fietsers erg veel en snelle tegenliggers. Op de brug staan kinderen die eraf springen achter elkaar, levensgevaarlijk maar ja ze vinden het leuk en niemand zegt wat. Bij de steiger liggen boten en veel mensen in en om de boot op de wal en in het water. Verder zit een stel te vissen kortom leven geneog en het was heerlijk weer. Onderweg net als voorheen rapen we alle troep van anderen weer op en eenmaal thuis weer tas vol, dat veranderd dus niet.

Thuis nog wat gerommeld, opgeruimd, bedden verschoond, was gedaan en tv gekeken en dan is het weer einde dag en gaan we weer slapen….

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie