Nienke jarig, gefeliciteerd!

Ik speel nog steeds (sinds 16 juli 2016) elke dag PokemonGo. Deze twee zijn speciaal Shiny en cool!

Vandaag is Nienke jarig dus uiteraard even heerlijk gezellig zitten kletsen!

Wij hebben ook live naar de lancering gekeken, was mooi en zeer bijzonder.
SpaceX en NASA hebben zaterdagavond succesvol twee astronauten richting het International Space Station gelanceerd. Het is de eerste commerciële ruimtereis met astronauten aan boord ooit, en de eerste lancering van die soort van Amerikaanse bodem sinds 2011.
Astronauten Bob Behnken en Doug Hurley vlogen aan boord van de nieuwe Crew Dragon van SpaceX naar de ruimte, bovenop een Falcon 9-raket. De raket steeg om 21.22 op vanaf het Kennedy Space Center in Florida, in de VS. Na twaalf minuten kwam de Crew Dragon in een baan om de aarde.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie