Philips Hue, erg mooi

Vandaag weer set Philips Hue lampen aangesloten, nu in de keuken, is altijd erg donker, keuken is ook erg hoog, nu hebben we de lampen op de kast en is het bovenin mooi verlicht en straalt erg mooi rond. Keukenkast heeft ledlampjes, schilderij is ook ledlampje en onder de kastjes led tl en nu het donkere deel bovenin ook mooi verlicht met de set van de afbeelding hieronder. Nu kan ik ik die ook met stem via Google Home aansturen, zo leuk al die techniek.

Met Sjoerd gesproken hij en Dien komen dinsdag de voortuin opknappen, onkruid wieden en netjes maken. Wel hebben we samen besloten onze beslissing om dinsdag weert te beginnen met twee keer per week huishoudelijke hulp niet te doen, uitstellen tot later risico is toch wat groot nu er zoveel versoepeling komt eerst zien hoe dat gaat. Sjoerd komt niet op veel plaatsen en is heel voorzichtig en houdt afstand, maar vind het ook geen fijn idee als ik wel besmet zou raken kortom nog even niet. Wel contact op 2 meter in de tuin.

Buuf Olga belde ook om te kijken hoe het hier allemaal gaat, erg gezellig even zitten kletsen.
Ook met Nienke even bijgepraat, heerlijk!

Kuifje lijkt wat minder jeuk te hebben, gelukkig. Nu ik zelf nog, maar ik heb geen last meer van blaar ion mijn mond en de rug/nek gaat ook beter dus ik klaag niet.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie